Taloyhtiöiden ratkaisut

Kiinteistökustannukset ovat jatkuvassa kasvussa. Nousevat energia- ja kunnossapitokustannukset asettavat taloyhtiöille haasteita pitää asumiskustannukset kurissa. Kilpailuta siis nykyinen suodatintoimittajasi ja siirrä ostosi Kotifilttereille! Meiltä saat taloyhtiöiden ilmansuodattimet sekä suodatinvaihtopalvelun kilpailukyiseen hintaan.

Suodatinvaihdot taloyhtiöille

Teemme taloyhtiöille asuntokohtaisia suodatinvaihtoja Etelä-Suomen alueella. Suoritamme vaihtotyön asiakkaalle sopivana ajankohtana, myös iltaisin. Näin ei koira- tai kissatalouksissa tarvitse järjestellä menoja suodatinvaihdon takia. Tällä hetkellä hoidossamme on noin pari kymmentä taloyhtiötä.

Teen myös korvaus- ja raitisilmaventtiilien suodatinvaihtoja taloyhtiöissä pk-seudulla.

Meiltä löytyy myös aktiivihiilellä päällystettyjä pussisuodattimia asustuskeskusten IV koneisiin. Näissä kohteissa voi pulmana olla erilaisten hajujen ja käryjen pääsy kiinteistön ilmanvaihtoon.


Meiltä voit myös vuokrata järeän ilmanpuhdistimen jossa on sekä aktiivihiili- että H13 suodatin. Laite on mitoitettu n 150 neliön kokoiseen tilaan. Ilmamäärä 1200 m3/tunti.

Lue lisää!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin selvitämme tarpeen ja suosittelemme kohteeseen sopivaa ilmansuodatinratkaisua! Tekemällä toimitussopimuksen saat suodattimet aina parhaaseen hintaan.