Taloyhtiöiden ratkaisut

Kiinteistökustannukset ovat jatkuvassa kasvussa. Nousevat energia- ja kunnossapitokustannukset asettavat taloyhtiöille haasteita pitää asumiskustannukset kurissa. Siksi olemme puristaneet ilmat suodattimiemme hinnoista.

Kilpailuta siis nykyinen suodatintoimittajasi ja siirrä ostosi Kotifilttereille! Meiltä saat taloyhtiöiden ilmansuodattimet kilpailukyiseen hintaan.Umpeen muurautunut lämmityskenno vaikuttaa koko kiinteistön lämmityskuluihin. Oikealla kuvassa on esimerkkitapaus jossa kenno oli ihan tukossa. (kuvassa kenno on puoleksi imuroituna)

Suodatinvaihdot kilpailukykyiseen hintaan

Teemme taloyhtiöille asuntokohtaisia suodatinvaihtoja Etelä-Suomen alueella. Suoritamme vaihtotyön asiakkaalle sopivana ajankohtana, myös iltaisin. Tällä hetkellä hoidossamme on noin pari kymmentä taloyhtiötä.

Myymme ja toimitamme ilmansuodattimia kaikkiin ilmanvaihtokoneisiin. Valikoimistamme löytyy sekä kotimaisia että ulkomaisia kasettisuodattimia ja ulkomaisia pussisuodattimia. Pussisuodattimet ovat testattu uusimman standardin ISO16890 mukaan. Meiltä löytyy myös aktiivihiilellä päällystettyjä pussisuodattimia asustuskeskusten IV koneisiin. Näissä kohteissa voi pulmana olla erilaisten hajujen ja käryjen pääsy ilmanvaihtoon.


Meiltä voit myös vuokrata järeän ilmanpuhdistimen jossa on sekä aktiivihiili että H13 suodatin. Laite on mitoitettu n 150 neliön kokoiseen tilaan.

Lue lisää!

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä, niin selvitämme tarpeen ja suosittelemme kohteeseen sopivaa ilmansuodatinratkaisua! Tekemällä toimitussopimuksen saat suodattimet aina parhaaseen hintaan.