Laaja erikoissuodatinvalikoima rakennus- ja purku-/saneerausalan yrityksille

Toimitan rakennus- ja saneerausalan yrityksille erikoissuodattimia mm HEPA suodattimia ja esisuodattimia alipaineistajiin sekä muita suodattimia. Valikoimissani on noin kolmisenkymmentä erilaista HEPA suodatinta johtaviin merkkeihin kuten; LIFA, Strong, Ecoair, Dehago, Pullman Ermator, Dust Control, Hepamatic, SILA, Extor jne.

Valikoimissa on myös suodattimia isoihin pölynimureihin, joita yleisesti käytetään rakennustyömailla. Alkuvuodesta on tulossa markkinoille teflonpinnoitettu suodatin yleisessä ammattikäytössä oleviin imureihin.

Muita tuotteita ovat mm puhallussukat rakennuslämmittimiin ja haitariputket jolla johdetaan lämmintä ilmaa rakennustyömailla. Valikoimissani on myös Suomen vahvin purkusäkki asbestivaroitustekstillä.

Valikoimissani löytyy myös aktiivihiilimattoa sekä aktiivihiilellä päällystettyjä pussisuodattimia.

Soita numeroon 0400-350504 niin kerron lisää.

Asiakkainani on asbestipurkuliikkeitä ympäri maata, johtavat vahinkosaneerausliikkeet sekä rakennuskonevuokraamoja.


Kuvassa on Pullmanin alipaineistajiin sekä imureihin sopivia suodattimia. Alipaineistajien mallit; A2000, A1000 sekä A600.

Pyöreä H13 patruuna sopii S26 ja S13 imureihin.

Valkoinen lasikuituvahvisteinen purkusäkki asbestivaroitustekstillä. Saatavilla seuraavilla sisäsäkin vahvuuksilla 25, 40 tai 70 mikronia. Myös värillinen säkki ilman printtiä.

Lämmönkestävä haitariputki. Pituus 10 m. Saatavilla halkaisjalla; 32cm, 41cm, 51 cm sekä 56 cm