Laaja valikoima erikoissuodattimia rakennus- ja purku-/saneerausalan yrityksille

Toimitan rakennus- ja saneerausalan yrityksille erikoissuodattimia mm HEPA suodattimia ja esisuodattimia alipaineistajiin sekä muita suodattimia. Valikoimis- ja sani on noin kolmisenkymmentä erilaista HEPA suodatinta johtaviin merkkeihin kuten; LIFA, Strong, Ecoair, Dehago, Pullman Ermator, Dust Control, Hepamatic, SILA, Extor jne.

Valikoimissa on myös suodattimia isoihin pölynimureihin, joita yleisesti käytetään rakennustyömailla. Viime vuonna tuli markkinoille teflonpinnoitettu suodatin yleisessä ammattikäytössä oleviin imureihin (Hilti, Flexit mm).

Muita tuotteita ovat mm puhallussukat rakennuslämmittimiin ja haitariputket jolla johdetaan lämmintä ilmaa rakennustyömailla. Kotifilttereriltä löytyy myös suodattimia ja kulutustarvikkeita mm puhallussukkia elbjörnin lämmittimiin.

Valikoimissani löytyy myös aktiivihiilimattoa sekä aktiivihiilellä päällystettyjä pussisuodattimia.

Soita minulle numeroon 0400-350504, niin kerron lisää.

Asiakkainani on asbestipurku- ja saneerausliikkeitä ympäri maata, johtavat vahinkosaneerausliikkeet sekä rakennuskonevuokraamoja.


Valkoinen lasikuituvahvisteinen purkusäkki asbestivaroitustekstillä. Saatavilla seuraavilla sisäsäkin vahvuuksilla 25, 40 tai 70 mikronia. Myös värillinen säkki ilman printtiä.

Kuvassa on puhallusletku jolla johdetaan lämmittimestä lämmintä ilmaa rakennustyömaalle. Pituus 10 m sis kuljetussäkin. Halk; 560mm, 510, 410 sekä 320mm.

Imurisuodatin joka sopii mm Hiltin imureihin. Suodattimen mitat 220-360-60. Suodattimen pinta on käsitelty teflonilla jolloin pöly ei kiinnity siihen niin lujaa.