Laaja valikoima erikoissuodattimia rakennus- ja purku-/saneerausalan yrityksille

Toimitan rakennus- ja saneerausalan yrityksille erikoissuodattimia mm HEPA suodattimia ja esisuodattimia alipaineistajiin sekä muita suodattimia. Valikoimissani on noin kolmisenkymmentä erilaista HEPA suodatinta johtaviin merkkeihin kuten; LIFA, Strong, Ecoair, Dehago, Pullman Ermator, Dust Control, Hepamatic, SILA, Extor jne.

Valikoimissa on myös suodattimia isoihin pölynimureihin, joita yleisesti käytetään rakennustyömailla. Alkuvuodesta on tulossa markkinoille teflonpinnoitettu suodatin yleisessä ammattikäytössä oleviin imureihin.

Muita tuotteita ovat mm puhallussukat rakennuslämmittimiin ja haitariputket jolla johdetaan lämmintä ilmaa rakennustyömailla. Valikoimissani on myös Suomen vahvin purkusäkki asbestivaroitustekstillä.

Valikoimissani löytyy myös aktiivihiilimattoa sekä aktiivihiilellä päällystettyjä pussisuodattimia.

Soita minulle numeroon 0400-350504, niin kerron lisää.

Asiakkainani on asbestipurkuliikkeitä ympäri maata, johtavat vahinkosaneerausliikkeet sekä rakennuskonevuokraamoja.


Valkoinen lasikuituvahvisteinen purkusäkki asbestivaroitustekstillä. Saatavilla seuraavilla sisäsäkin vahvuuksilla 25, 40 tai 70 mikronia. Myös värillinen säkki ilman printtiä.

Kuvassa on puhallusletku jolla johdetaan lämmittimestä lämmintä ilmaa rakennustyömaalle. Pituus 10 m sis kuljetussäkin. Halk; 560mm, 510, 410 sekä 320mm.

Imurisuodatin joka sopii mm Hiltin imureihin. Suodattimen mitat 220-360-60. Suodattimen pinta on käsitelty teflonilla jolloin pöly ei kiinnity siihen niin lujaa.